Thursday, July 29, 2010

Prangli...


Eelmine nädalavahetus sai käidud Pranglil pulmas. Pulm toimus Prangli rannas, altari asemel suur ohvrikivi ja selline armas üritus oli. Pidu ise toimus veidi aja poolt räsitud rahvamajas, kuid muidu oli väga wahwa. Mängud, pillid, tants ja trall. Kuigi plaan oli laupäeval tagasi jõuda, kuid pulm kujunes kolmepäevaseks just merejumala tõttu, nimelt oli laupäeval selline torm, et ükski paat ei suutnud rannast välja sõita ...
Pühapäeval õnnestus siiski paadile saada, Paadi nimi Püüton 2, kuid kui rannast väljusime loksutas ikka pääääääris kõvasti... Ja miskipärast ei usaldatud meile ka päästeveste, või neid lihtsalt polnudki varustuses... aga õnneks jõudsime ilusti kaldale... mis oli suur kergendus :)

Pärnu...


Rand, soe meri, rõõmsad inimesed, hea raamat, päike... uh väga mõnus oli :). Külastatud sai ka Pärnu ööklubi Sugar, selline mõnus chill koht, eriti mõnus oli see, et sai õues istuda ja värsket suve nautida :) Samas tegin ka öise turisti tuuri ning tutvusin Pärnu vaatamisväärsustega ;) Vallikäär on ikka tundmatuseni muutunud ;) ja seda positiivses mõttes ;).

Saturday, July 17, 2010

Maailm ja mina...

Mulle meeldib naer
Mulle meeldib armastus
Mulle meeldib kõik see
mis meie sees on kaunist veel
Mulle meeldib puutumata loodus
Meeldib olla noor...

... kuid samas tunnen vahel, et olen eksinud ...

Tuesday, July 13, 2010

Suvi 2010

Päike, päike, päike, kraade 31 :) ... päeva unistus, rand, külm õlu, hea raamat ja päike ...

Eile õhtul sai käidud ujumas Rohuneeme rannas - vesi oli peaaegu soe, aga vetikane ja sogane ... :( järgmine kord prooviks vett kuskil mujal :)

Midagi nagu kripeldaks, tahaks midagi, aga ise ka ei tea, mida tahan ... selline püsimatu ja rahutu tunne on, loodame, et järgmisel nädalal algav puhkus muudab enesetunde kindlamaks ...

Sunday, July 11, 2010

Nädalavahetus...

... oli väga tegude ja sündmuste rohke :) Laupäeval toimus Kalitsa külas Uustalu "mõisas" Pauline ja Karel Kallasmaa järeltulijate kokkutulek. Kokku käis läbi ~45 inimest. Tore oli näha kõiki, enamik sugulastega kohtusin lausa esmakordselt. Ülitore!




Uustalu mõisa põllud on kõik välja renditud ning hea retnik on pannud sinna kasvama rapsi. Nii kaugele kui silmapiir ulatus oli kõik päikseliselt kollane, mega vaatepilt :)



Tuesday, July 6, 2010

Rullitamas...

Eile sai jälle rullitamas käidud. Kui seni olime sõitnud trajektooril Stroomi to Kakumäe to Stroomi, siis sealne tee suhteliselt hea va laudadest sild, mille lauad on ülespoole uppi paindunud ning rulluisutajale lausa eluohtlikud... arusaamatu, see silla laudis? Eilsel trajektooril Mustamäe to Kristiine, saime kogemuse Tallinna kõnniteede kuumaastikust, kohutav olukord, tekkis soov meie "kallile" Ninasarvikule rullid jalga suruda ja sundida teda seda kohutavad augurida läbima, see on eluohtlik ja täiesti mittevajalik :( Õnneks jäime ellu ning edasine Nõmme tee oli nagu luksus ...