Valge šokolaadi torti võib teha nii piparkookidega kui ka kaeraküpsistega.
Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 20 minutit + vähemalt 4 tundi külmas
Koostis:
Põhi:
300 g Marmitoni piparkooke või kaeraküpsiseid
85 g sulatatud võid
Täidis:
400 g kohupiima pastat
200 g valget šokolaadi
2 dl 35% rõõska koort
1 tl vanillisuhkrut
Valmistamine:
Murenda küpsised (va 3 tk) saumiksriga ja sega sulatatud võiga. Suru lahtikäiva vormi põhja ja äärtesse.
Sulata valge šokolaad. Vahusta rõõsk koor. Sega sulašokolaad, vahukoor, kohupiim ja vanillsuhkur. Kalla segu vormi ja pane kook kuni serveerimiseni paariks tunniks külmkappi.
Enne serveerimist kaunista kook küpsise puru (3tk) ja valge šokolaadi laastudega. Maasika hooajal võib laduda maasikaliistud koogi põhjale enne segu peale valamist.
No comments:
Post a Comment