Sunday, October 18, 2009

Hehee, jälle nädalavahetus...

... mis sai ülikiirelt otsa :D


Reedel peale tööd sai shopatud, st villapallide jaoks villa ostetud ja HULLARITE PÄEVADELT kala :) kuigi jah, ütleme nii, et kala hind nüüd küll HULLULT odav ei olnud, pigem ikka HULLULT kõrge :) ... aga see selleks. Reede õhtul olime kutsutud mu venna tehtud fotode näituse avamisele st glämmi üritusele :) omamoodi huvitav oli :) Näitus ise on Rotermani Aatriumis... Näituse nimi on "What the Fu*k is MMA" ja ma arvan, et tasub isegi külastada ning laupäeval ma sellega tegelesin st vähemalt hommikupoole :)





Laupäeva õhtupoolik möödus sünnipäevadel st õhtusse mahtus nii ühe 2 aastase poisi sünnipäev kui ka kahe ühe juba 30se ja teise veel 30se sünnipäev... mis toimus Sõpruse pst Ärimajas asuvas Lounges... Omapärane koht, aga ei midagi erilist :)

Pühapäeva hommikul, kui ma lõpuks ärkasin, seadsime autorattad Vääna poole ... külastasime sügisest ja vihmast loodust, mis oli omamoodi kogemus... Lucky´le väga meeldis, isegi karge suplus jões oli talle meelepärane :)





Pärast külma sügise nautimist, siirdusime Gaili juurde pastat tegema. Sellist, päris ise tehtud pastat... ja jäätist. Nii pasta kui jäätis kukkusid välja SUPER head ja viisid keele alla ... isetehtud, hästi tehtud... ja omamoodi huvitab protsess oli see kõik ning põnev oli osa saada... mõni pildikilluke ka sellest protsessist :D



... et missiis muud, kui üritame selle töönädalaga jälle ühelepoole saada ja ootame nädalavahetust... vaid 5 päeva siblimist ja asjatamit ja ongi ta juba käega katsuda :D




No comments:

Post a Comment