Friday, July 24, 2009

Reede :)

Tänane reede on lummatud Itaaliast. Nimelt, alustades "Viinamägi Toscanas" lugemist, tekkis selline isu Itaalia toitude ja üldse Itaalia järgi... seda vist pole võimalik isegi mitte sõnadesse panna, milline isu :)

Ja siis tuli meili Lufthansa pakkumine Itaaliasse Rooma 2999,- ... ütleme nii, et mõte hakkas liikuma, ja hakkasin otsima sobivat kuupäeva ja klapitama seda sobiva hinnaga, tulemus oli see, et 3100.- oleks saanud novembris minna... seega pettumus :( küll väike aga ikkagi.

Järgmisena sai proovitud nii Finnairi kui ka Estonian Airi, ühe puhul ehk siis EA puhul tuli välja, et ta ei lendagi sel ajal enam Rooma ja FA puhul osutusid hinnad liig kõrgeks :( ... aga loobuda ei soovinud, ja siis nagu võluväel külastades http://www.tallinn-airport.ee/ lehe kampaaniate rubriiki säras mulle vastu CZA Czech Airlines´i pakkumine, mis osutus täiesti vastapandamatuks :) ja nüüd ma juba ootan seda reisi :)

... ütleme nii, et on, mida oodata: hetkel plaan olla päevake Roomas ja siis rännata Toscanasse ja külastada ka Umbria väikelinnu :) ... ja otseloomulikult nautida Itaalia kööki.... mmmmmmm ja veini ;)

No comments:

Post a Comment