Monday, September 6, 2010

Nädalavahetus...

Aeg lausa lendab... :)

Reedel sai käidud vanalinnas pubis jalgpalli vaatamas: Eesti - Itaalia ... wahwa
Laupäeval kohtusime üle pika aja totsidega, vaatasime 3h fotosid läbi aegade ning tõdesime, et on ikka olnud väga huvitavaid üritusi ja pidusid. Pärast padjaklubi siirdusime Privé´sse.


Kriim - see on võrratu sound, kvaliteetne keskkond ja luksuslik fusioon uptempo soul'ist, hip-hop'ist ja r&b’ist, igal laupäeval klubis privé! Astu souli-rongi ja valmistu peatusteta lõbusõiduks läbi mustamuusika ajaloo. Vagunisaatjateks alati parimad dj’d nii Eestist kui välismaalt: bad j ja dj trigga.

Pidu oli ülilahe ja sai palju tantsida. Family listiga pilet vaid 100 eek ning tervitusjook pealekauba, kuigi jah see tervitusjook ei olnud minu maitsele :(

Pidu hommikuni ning plaan oli minna Tacosse hommikust sööma, kuid kahjuks kui sinna jõudsime olid ootejärjekorrad 1h pikkused ning koht avatud veel vaid 0,5h. Nii siirdusimegi Nõmme teele pelmeene sööma :)

Pühapäeva - pidu ja unevõlg andsid veidi tunda, kuid vaatamata sellele siirdusin Kristiina Päevale, Löwenruh parki, kus esines Ott Lepland. Minu kaaslaseks minu parim sõber Lucky :)

No comments:

Post a Comment