Monday, September 13, 2010

Ühe jutiga...

Nädalavahetus läks sellise tempoga, et ei saanud arugi, mil ta algas ja millal lõppes. Reedel sai läbitud sünnipäevade maratoni ning laupäeval vaatamata väikesele väsimusele õnnestus käia Vapianos söömas ning kinos vaatamas filmi "Titetegu".



Pöörase komöödia TITETEGU peaosades astuvad üles Jennifer Aniston ja Jason Bateman. Humoorika filmi taga seisab tiim, mis on seni kinolinale toonud sellised toredad filmid nagu VÄIKE MISS PÄIKESEPAISTE ja JUNO.

Loo peategelaseks on haritud ja lustiline vallaline naine Kassie, kes oma kergelt neurootilise parima sõbra Wally vastuväidetest hoolimata otsustab, et just nüüd on paras aeg saada laps - isegi juhul, kui tuleb üksi hakkama saada, või siis täpsemalt - sarmika spermadoonori Rolandi (Patrick Wilson) abiga. Kassie plaanid lendavad aga talle enesele teadmata vastu taevast, sest viimase hetke muudatus tuleb päevavalgele alles seitse aastat hiljem, mil Wally kohtub viimaks Kassie varaküpse, ehkki kergelt neurootilise pojaga.

TITETEGU põhineb Pulitzeri ilukirjanduspreemia laureaadi Jeffrey Eugenidese ("Süütud enesetapud", "Middlesex") novellil "Baster", mis ilmus esmalt The New Yorkeris ning pälvis stsenarist Allan Loebi ("21", "Põlenud mälestused") tähelepanu, kes kohandaski selle kinolinale.


Režissöörid: Josh Gordon, Will Speck

Osades: Jennifer Aniston, Jason Bateman, Patrick Wilson, Jeff Goldblum, Juliette Lewis, Thomas Robinson jpt




Film oli lihtne, aga ei midagi erilist, meelelahutuslik õhtu sisustus... Aniston mulle endiselt meeldib :)



Pühapäeval osalesin SEB Sügisjooksul, kus küll seekord ei jooksnud vaid käisin, aega läks 1h ja 38 min. Päris mõnus viis pühapäeva veetmiseks, ilm super ja selline mõnus kehaline lõõgastus/pingutus...

No comments:

Post a Comment